Zinedine Zidane har ett ord för att beskriva Lionel Messi: Real Madrid fans, titta borta

Zinedine Zidane har ett ord för att beskriva Lionel Messi: Real Madrid fans, titta borta

微信图片_20231110104558.png


Dagen kom, Adidas måste ha planerat det i åratal och stjärnan anpassade sig för att få det att ske. Deras två största fotbollsspelare i varumärkets historia satt slutligen ner för en lång konversation som definitivt inte är för Real Madrids fans. Speciellt för dem som utvecklat desdain för Leo Messi under de senaste 20 åren.


Det fanns ädelstenar i detta samtal som är värt att berätta. Från deras prat om den nästan utdöda nr 10 till Messis ödmjukhet genom att ändå placera Diego Maradona över resten. Två ögonblick var långt över resten i denna halvtimmes samtal mellan två av de största Nej. Tio fotbollsspelare som någonsin trampar på en plan. Zinedine Zidane fick en chans att sätta sig ner med Lionel Messi för ett intimt samtal.


Zidane behöver bara ett ord för att beskriva Messi

Vid en viss tidpunkt i samtalet fick intervjuaren utanför kameran uppmaningen att be båda spelarna att använda tre ord för att beskriva den andra. "Zizou" tvekade inte: "Det är bara ett ord: "Magi". Jag menar att Leo och jag inte är tillsammans varje dag. Så idag är en viktig dag för mig, för jag kan berätta hur mycket jag beundrar honom. Alla som gillar fotboll och dessa människor är olika. Och jag tror att det är magi, ren magi. Magi i bemärkelsen. Innan han fick bollen visste han redan vad som behövde göras. Och speciellt för mig, som någon som förstår fotboll. När jag såg dig på planen visste jag nästan vad du skulle göra. Det var som en koppling. Men när jag ser honom göra det han gör, så säger jag: "Så är det."


Messi påminner Zidane om den unika ära de båda delar

Under en snabb frågeställning med kort bad Zidane Messi menton det viktigaste målet han gjort hittills. Men fransmannen avbröt honom genom att säga att målet var ganska nyligen, och anspelade på hans mål i VM-finalen mot Frankrike. Messi var snabb att påminna honom att båda kunde prata om den känslan. Den enda skillnaden är att "Zizou" gjorde i två VM-finaler, Leo har bara gjort det en gång. Hela samtalet är värt en klocka, även för Real Madrid fans som inte är besatta av att slå Messi på varje chans de får. Under tiden, Vi väntar på det modiga nätverket som sätter ihop en liknande miljö men med Messi och Cristiano Ronaldo ansikte mot ansikte. Kommer det någonsin att hända?