Manchester United och Sevilla, som kan ta ledningen i den europeiska konkurrensen

Manchester United och Sevilla, som kan ta ledningen i den europeiska konkurrensen

I Champions League i går kväll vann Real Madrid Chelsea utan någon överraskning. Chelseas prestation denna säsong är uppenbarligen inte stabil, så det är rimligt för Real Madrid att vinna. I den andra matchen mellan två serie A-jättar i Champions League har Neapel varit upptagen i toppen av serie A-listan och är också mycket bra, men det är synd att de misslyckades med att göra poäng i första omgången och togs av AC Milan. De måste anfalla med all sin styrka i nästa runda.

QQ截图20230413162703.png

Europa League:Manchester United VS

QQ截图20230413162018.png

Manchester United är för närvarande rankad 4:e i Premier League, med en total rekord på 17 segrar, 5 dragningar och 7 förluster. Speciellt hemma har de en relativt hög vinnande ränta och bara förlorade en gång. Under de senaste 10 ronderna har Manchester United vunnit de flesta av sina matcher och bara förlorat två gånger. I den sista omgången av Europa befordrades La Liga Betis. Idag fortsätter de att möta La Liga-laget hemma. De har lite erfarenhet, och det senaste försvaret tenderar att vara stabilt och har en viss fördel.

QQ截图20230413162800.png

Sevilla rankas för närvarande 13 i La Liga, med en total rekord på 8 segrar, 8 dragningar och 12 förluster. Deras prestation som gäst är inte enastående, och de förlorade mer. Under de senaste 10 ronderna vann Sevilla bara tre gånger. Brottet har förbättrats, men försvarets stabilitet behöver ändå uppmärksammas. Sevilla avancerade till Europa League genom att vinna ytterligare ett mål. Idag måste de vara mycket försiktiga när de besöker Manchester United i första omgången. I de flesta av de historiska konfrontationerna mellan de två lagen har Sevilla vunnit mer, och dess psykologiska fördel är mer än Manchester United. Men Manchester Uniteds prestation denna säsong är betydligt bättre än deras motståndare, så Manchester Uniteds stöd idag är inte låg. Dessutom, att döma utifrån den senaste prestationen av de två lagen, är det slutligen tenderat att Manchester United har fler chanser att vinna.