2:0! Real Madrid slog Chelsea!

2:0! Real Madrid slog Chelsea!

Ancelotti lärde sina tidigare lärjungar en bra läxa på Bernabeu Stadium. Real Madrid vann två mål i hemmet och gick in i Champions League semi-finalen med en fot.

Även om Real Madrids prestation i ligan den här säsongen inte är tillfredsställande, är de fortfarande gynnad när inför Chelsea. Detta beror inte på att Real Madrid, som försvarare, har oövervinnelig dominans. Men för att Blues senaste rekord är så dåligt att det är svårt att förvänta sig. Chelsea har inte vunnit en match sedan han slogs upplöst Leicester City 3-1 för en månad sedan.

QQ截图20230413095305.png

Spendera flest pengar och lida de mest ondskefulla slagen. Det här är den sannaste skildringen av Chelsea den här säsongen. Blues, som ursprungligen gavs höga förhoppningar, inte bara föll i den nedre halvan av Premier League ställningar, vann fler spel än förlorade spel, och det genomsnittliga målet kunde inte ens nå en. Jag hoppas att Blues plötsligt öppnar sig och kan slutföra sin hämnd mot Champions League kung på Bernabéu.


I ett så viktigt spel som kvartsfinalerna i Champions League, kommer de två sidorna naturligtvis att spela huvudstyrkan. Real Madrids Benzema, Vinicius och Rodrigo sitter i treuden, och Modric, Kroos och Valverde bygger mittfältet. Chelsea är parade med Sterling och Felix med dubbla pilar, Kovacic, Enzo och Kanter Chen Bings revben. Vid första anblicken verkar de två lagen vara jämnt matchade. När spelet gick framåt insåg folk mognad i Real Madrid.

QQ截图20230413095336.png

2-0 segern tillät också Real Madrid att dra tillräckligt fördel för att gå till Stamford Bridge en vecka senare. Ett sådant resultat gjorde Chelsea boss Burleighs pre-match förutsägelse av en 3-0 seger för Blues en skratt. Pengar kan inte vinna mästerskapet snabbt. Chelsea, som spenderade 330 miljoner euro i vinterfönstret, har inte kunnat göra mål i fyra matcher. Även media De skämtade alla: Real Madrid höll inte med Burleighs förutsägelser.

QQ截图20230413101616.png