Manchester United godkänner Andre Onana personliga villkor före förslag till överföring

Manchester United godkänner Andre Onana personliga villkor före förslag till överföring

微信图片_20230717110916.png


Manchester United har kommit överens om personliga villkor med Inter Milan målvakt Andre Onana och klubbarna är mycket nära att slutföra hans överföringsavgift.


Onana är inställd att underteckna ett femårigt kontrakt och bör flyga till New York på onsdag med Erik Ten Hags trupp för deras före hav På turné om han avslutar sin sjukvård i tid. Han ansluter sig senare om inte.


Samtal på Onanas lön hade ett genombrott på lördag och, Efter ytterligare diskussioner ägde rum på söndag mot en resolution, priset United kommer att betala för honom bör regleras snabbt. United gjorde ett öppningserbjudande värt upp till 45 miljoner euro (£38. 6m) för den 27-årige i början av månaden, men Serie A-klubben har hållit ute i närmare 60 miljoner euro.


En kompromiss förväntas uppnås i dag eller i morgon. Den exakta siffran är fortfarande under förhandling.


Onana har varit angelägen om att flytta till Old Trafford, där han skulle koppla upp med Ten Hag efter deras tid tillsammans på Ajax.


United intensifierade sin jakt på den tidigare Kamerun internationella efter David de Geas avresa efter 12 år på klubben.


The Sport rapporterade förra månaden att De Gea hade undertecknat en förlängning med United, bara för att klubben skulle backa ur det överenskomna förslaget.


Affären för Onana kommer att rensa vägen för Nottingham Forest att bjuda på Dean Henderson.


Onana började sin äldre karriär på Ajax efter att ha kommit igenom Barcelonas ungdomsarbete. Att fånga ögonen i Eredivisie med sitt passerande räckvidd och självförtroende med bollen vid fötterna.


Dessa färdigheter visades under Inters körning till förra säsongens Champions League finale, där de förlorade 1-0 mot Manchester City.


Ten Hag söker också en angripare i sommar, med diskussioner om ett eventuellt avtal för Atalantas Rasmus Hojlund, men United hoppas att gå på flera spelare för att finansiera deras rekrytering drive.


Fred, Donny van de Beek, Anthony Elanga och Scott McTominay är bland dem vars utgångar kan bli sanktionerade.


United flyger till Amerika på onsdag efter en försäsongsvänlig tidigare den dagen mot Lyon.


Ten Hag's sida kommer att möta Premier League rivaler Arsenal i New Jersey den 22 juli innan matcher mot Wrexham (25 juli), Real Madrid (juli 26) och Borussia Dortmund (30 juli).