Lionel Messi, Inter Miami förskott efter PKs i wild Leagues Cup spel mot FC Dallas.

Lionel Messi, Inter Miami förskott efter PKs i wild Leagues Cup spel mot FC Dallas.

微信图片_20230807150835.png

Inter Miami är över till de sista åtta i Leagues Cup, och Lionel Messi är huvudskälet. Messi gjorde ytterligare två mål för sin nya klubb i en galen 4-4 dragning med FC Dallas och konverterade en straffspark i skottlossningen. när besökarna går framåt, 5-3 från platsen. Den spända striden slutade 4-4 i reglering som Inter samlade två gånger för att dra nivå.


Matchen såg att Messi bara fick sex minuter in för 1-0. men hans sida skulle falla efter 3-1 och sedan 4-2, behöver ett sent eget mål och ytterligare en gratis spark golazo från VM vinnare till tvångspark. Messis andra mål såg honom gå övre 90 från hörnet av lådan med en otroligt placerad boll.


U. S. Mäns talanger Paxton Pomykal skidade sitt straff för att ge Tata Martinos lag fördelen, Och de skulle inte göra besvikelse, gå vidare till kvartsfinalen genom att omvandla alla sina fem straff. FC Dallas var det första laget som tryckte Inter Miami sedan Messi undertecknade för klubben men Tata Martinos justeringar igen visade sig vara viktiga under matchen. ..


Att starta för klubben, Diego Gomez kämpade i mitten med FC Dallas plocka bollen av honom och Sergio Busquets med lätthet men introduktionen av 18- Benjamin Cremaschi ändrade spelet. Att göra mål på hans första touch i spelet och sedan försegla straffet skott med den femte kicken, Cremaschis föreställning visar att medan Messi, Busquets och Jordi Alba kommer att vara avgörande för Miamis föreställningar denna säsong, Det är de unga spelarna som kommer att avgöra hur långt det här laget kan gå för att stödja roller.


Försvarsförbättring kommer att behövas eftersom Kamal Miller och Drake Callender hade nätter att glömma men det finns gott om marginal för fel när ett team kan. gör fyra mål i en match. Med mer begåvade spelare som Facundo Farias och Tomas Aviles på väg, Den här gruppen blir bara bättre som nästa uppe i Leagues Cup de kommer att möta vinnaren av Charlotte FC vs. Houston Dynamo. På grund av värduppgifter som baseras på ett lags prestation under säsongen innan, Inter Miami tar nästa match till DRV PNK Stadium nästa helg