Engelska fotbollsförbundssystemet

Engelska fotbollsförbundssystemet

The English football league system.png


DenEngelska fotbollsförbundssystemet(Engelska: Det engelska fotbollsligasystemet), även känt som "Football Pyramid" (fotboll pyramid), är en serie relaterade ligagrupper deltar av fotbollsklubbar från England, 5 Wales och 1 Guernsey. Det hierarkiska systemet tillhandahåller främjande- eller nedläggningsmekanismer på olika nivåer i ligan, varje lag får möjlighet att klättra upp till pyramidens topp. Det finns mer än 140 olika ligor i systemet, inklusive mer än 480 grupper [1]. På grund av att klubben ansluter sig eller drar tillbaka, eller till och med stänger ner, antalet deltagande lag i varje liga varierar från år till år, men det uppskattas att det finns ca 15 lag per nivå i genomsnitt. Hela systemet har cirka 5.300 klubbar och mer än 7.000 lag som deltar.


Om systemet


Strukturen i ligasystemet är som en pyramid, kopplad till varandra av marknadsförings- och demotionssystemet. Lag med vissa goda resultat i varje liga kan främjas till en högre nivå, medan lag nedströms kan minskas med en nivå. Förutom enastående prestanda på arenan, uppgraderingar ofta beror på de regler som den överlägsna ligan, i synnerhet lämpliga maskinvaruutrustningar och ekonomisk status.


Ett lokalt amatörlag längst ner kan teoretiskt nå toppen av ligasystemet och bli mästare i Premier League, Men de faktiska möjligheterna är små. Naturligtvis finns det också lag som kan klättra betydligt i pyramiden.


De fem bästa ligorna har bara en grupp av ligar. Under detta, varje nivå består gradvis av mer parallella ligaer, och varje liga omfattar gradvis mindre områden. Och många ligar har också mer än en grupp fördelade på olika nivåer. Det finns också ligor i olika regioner i landet som inte officiellt ingår i ligasystemet, eftersom dessa ligar inte har nått en överenskommelse med andra ligar, men de är fortfarande erkända av den lokala fotbollsföreningen. Klubbar utanför ligasystemet, när de tror att de har nått en viss nivå och har lämpliga anläggningar, kan ansöka om att ansluta sig till ligan inom ligasystemet och bli medlem i pyramiden.


De 7 nivåerna under Premier League och English Football League kallas "National League System", som är direkt under jurisdiktion av English Football Association [2] och har undertecknats har gått kontinuerlig utveckling genom åren. I den senaste stora omorganisationen, har de två nya ligaerna placerats i den sjätte nivån, som kallas Yibei United och Yinan United, Att driva de bästa grupperna i Southern League, Ismi'an League och Northern Super League ner en nivå till sjunde nivån. I maj 2014 meddelade fotbollsförbundet att den planerar att lägga till en ny nivå mellan English Football League och National League, som kan användas för det andra laget av klubbar på hög nivå.


Ligasystemet inkluderar inte amatörligaer, allmänt kända som "Sunday League" (Sunday League). Dessa ligor fungerar självständigt och har oftast inte ett pyramidliknande lyftsystem, men vissa klubbar avser att främja mer avancerade ligor och gå med i ligasystemet. Förbundet.


Systemarkitektur


På toppen av fotbollsliga pyramiden (nivå 1) är Premier League med en enda grupp som innehåller 20 lag.


Nedan är fotbollsligan, som är indelad i tre nivåer, British Champions League (nivå 2), Första divisionen (nivå 3) och andra divisionen (nivå 4), med 24 lag i varje nivå. Fastän Premier League lämnade fotbollsligan 1992, Dess 20 lag kallas fortfarande kollektivt "League" klubbar tillsammans med 72 ligalag, som alla är professionella lag. Även om lag utanför de fyra grupperna tävlar i olika liganivåer, är de fortfarande allmänt kända som "icke-liga" team.


Den högsta nivån på "icke-liga" fotbollsmatcher är den nationella ligan, inklusive en nationell liga med 22 lag (nivå 5). Följt av ett brev som omfattar 22 lag i varje grupp i norra och södra England (och en del av Wales) Två ligor (nivå 6). Vissa lag är alla-professionella, medan resten är semi-professionella team. Vissa större klubbar under den nationella liganivån är semi-professionella, och ju lägre nivå, laget blir gradvis ett amatörlag.


Under den parlamentariska ligan är nivåerna i de tre regionala ligaerna, uppdelat på region (även om vissa kommer att överlappa): norra Super League omfattar norra regionen. Den södra ligan omfattar den södra regionen (utom sydöstra), den centrala regionen och delen av Wales. Och Ismian League täcker sydöstra regionen. Varje liga är indelad i Super League (nivå 7) och första divisionen (nivå 8), medan Första divisionen av Southern Super League är uppdelad i två parallella spel i öst och väst.


Endast Ismian League har den andra divisionen, och den högsta delen av andra regionala ligor står i nivån på nivån: inklusive North West Counties Football League. Nordliga ligan. Västra fotbollsförbundet (västra fotbollsförbundet), Wessex League (Wessex League); Sussex County League (Sussex County League). Greklands fotbollsförbund (Hellenic fotbollsförbund); Central Football League (Midland Football Alliance); United County Football League (Fotbollsförbundet), Eastern länen Fotbollsförbundet (östra länes fotbollsförbundet); Kent League (Kent League); Spartan Centrala South Football League (Spartan South Midlands Football League); (Combined Counties Football League); Essex Fotbollsförbund.


Varje regional liga indelas i mer detaljerade regionala ligar på olika nivåer. I vissa regionala ligor kan den delas upp i upp till 20 nivåer. Från 5:e till 11:e nivå, är det allmänt känt som National League System och ligger under den engelska fotbollsföreningens jurisdiktion.


Varje liga har sina egna regler, men det antas grovt tillsammans. Under samma säsong överlappar lagen varandra två gånger. Vinnaren får 3 poäng, förloraren har inga poäng, och summan var och en får 1 poäng. Laget får poängen. Poängen är ordnad och poängen är delad. Beräkningsmetoden under samma poäng används i olika byar. I teorin kan varje lag främjas eller sänkas till någon nivå baserat på dess prestanda, men det kommer att finnas fler restriktioner i högnivå ligor, t.ex. arenanläggningar (floodstrålkastar, publikens kapacitet osv. ) Om det inte uppfyller sina krav, teamet Även om kvalifikationen för befordran fortfarande förbjuds från befordran, detta händer ofta på nivån mellan amatör och professionell.


Innehållet i denna artikel hänvisas från Wikipedia.

Denna webbplats förklarar: Den ovanstående delen av bilderna och texterna är från Internet. Om överträdelse är inblandad, kontakta plattformen för att radera.


Fotbollsmönt: Tillhandahålla omfattande, korrekta och lägliga fotbollsresultat i realtid, omfatta professionella idrottsuppgifter, som direktsändning av fotbollsligas poäng, dataanalys, matchinformation, fotbollprognos osv. över hela världen.