Föreläsningshallen: impopulär bör "förebyggas" snarare än "bo"

Föreläsningshallen: impopulär bör "förebyggas" snarare än "bo"

Huset är för att leva, inte för stekning. Att parafrase denna mening, i vadslagning av gissning lotteri biljetter, lotteri köpare bör också tänka på följande mening: impopulär är för förebyggande, inte för spel.


I själva kampen mot att köpa lotteri, folk ofta hör ordet "Bo Leng. Vissa lotteri köpare speciellt gillar "Bo Leng". Den "specialliknande" här innebär att de bara bryr sig om de impopulära, och deras enda sinne är att slå den impopulära höga bonusen. Den här typen av idé är mycket farlig. och ordet "bo" är också lätt att få folk att tänka på "spel", vilket borde väcka vaksamhet.


Vi föreslår att lotteri köpare ska "förhindra" mot "och inte" bo "för kylan". Ta köpet av en nationell online-spel gissning spel (dvs. lotteri) som exempel. Om lotteri köpare tror att det finns tecken på impopulärhet före spelet, Den mest rationella inköpsstrategin som bör antas vid denna tidpunkt är "kallförebyggande" i stället för "kall" fotbollskylvarningsfunktion.


Den så kallade "förebyggande förebyggande", förutsättningen är att använda dubbelspel, i vadslagningen är mest sannolikt att spela frukt samtidigt, för att kompensera för den kalla frukten. Den så kallade "Bo Leng" hänvisar till en enda satsning som bara väljer en impopulär färg frukt som inte är lätt att spela. Skillnaden mellan de två är att den största fördelen med att använda dubbel-inträde anti-kall betting metod är att om den impopulära inte spelas, det finns fortfarande möjlighet att vinna lotteri, och om impopuläret inte spelas, det kommer definitivt missa bonusen och risken är ännu större.


I en fotbollsmatch, även om tecken på impopulärhet före en match är uppenbara, i själva verket, Sannolikheten för impopuläritet är fortfarande mycket låg jämfört med rätt väg. I själva striden finns det några erfarna lotteri köpare som har en hel del erfarenhet av att fånga kylan. Ändå "förhindrar de ofta kalla" genom att göra upp beställningar eller förhindra kyla när man satsar, istället för att lägga alla sina ägg i en korg. Kallt ".


Ur bettingperspektiv, fördelen med "anti-kall" är att säkerställa säkerheten för huvuddelen av satsningen. Om spelet spelas på rätt väg kommer det bara att tjäna lite mindre för spelaren; Och om det är blint "kallt", är det mycket troligt. "Ingen återvändo." Dessutom bör det påpekas att i det enskilda spelet spelet på flera spel, Risken för att använda impopulär som "moment" är också mycket hög, och garantin för huvuddelen av vadslag är också mycket dålig. För "Bo Leng" måste vi vara försiktiga och det är bäst att "bli på ett respektfullt avstånd".


Uttalande: Några av ovanstående bilder och texter är från Internet. Om överträdelser föreligger, kontakta plattformen för att radera dem.


Ant Fotboll: Ant Fotboll betyg ger omfattande, exakta och lägliga fotbollsresultat i realtid, omfattar professionella idrottsuppgifter såsom direktsändning, dataanalys, evenemangsinformation och fotbollsprognoser för fotbollsligaer runt om i världen.