Det svåraste problemet i Premier League! Vem är månadens bästa spelare i Manchester City?

Det svåraste problemet i Premier League! Vem är månadens bästa spelare i Manchester City?

QQ截图20230428142748.png


Det finns en svårare flervalsfråga i Premier League än att förutspå mästerskapet och förutspå de fyra bästa. Förutspår den bästa spelaren i Manchester City laget i april, eftersom prestationen av de tre kandidaterna Stones, De Blaine och Harland är verkligen imponerande. Svårt att urskilja.


The Blue Moon under Pep Guardiola upplevde totalt 7 matcher i april. De uppnådde 6 segrar och 1 dragning. Den enda dragningen var en dragning med Bayern i andra omgången när den första omgången av Champions League redan beslutades. .


I dessa 7 matcher, de besegrade motståndare inklusive Liverpool, Bayern, Arsenal och andra jättar, och vann den tredje raden, sätter tonen för den trippel kronan i ett svep.


Manchester City April fixturer:


1 april Premier League Manchester City 4-1


9 april Premier League Southampton 1-4 Manchester City.


12 april Champions League Manchester City 3-0 Bayern.


16 april Premier League Manchester City 3-1 Leicester City.


20 april Champions League Bayern 1-1 Manchester City.


April 22 FA Cup Manchester City 3-0 Sheffield United.


27 april Premier League Manchester City 4-1 Arsenal


Kandidat: Stena


2 mål, 1 assist och en serie fina föreställningar säkerställde att Stones skrev in listan över kandidater för månaden.


Englands centralförsvarare har varit stabil under största delen av säsongen. Han är också verkställare av Guardiolas senaste vingstrategi. Mellanfältare och centralförsvarare för att hjälpa laget vinna.


Han gjorde viktiga mål mot Leicester och Arsenal.


Kandidat: De Bruyne


3 mål, 5 assists, detta är bara De Bruynes KPI inom denna månad.


Mittfältet maestro verkade vara på toppen av sitt spel och gav allt han kunde begära i april.


Han bidrog med 2 mål i Tianwangshan striden mot Arsenal och hjälpte Stones att göra mål, helt etablera segern i spelet och Premier League seger denna säsong.


I början av månaden gjorde han också 1 mål och 1 assist i matchen mot Liverpool; och i den andra omgången mot Bayern, Han hjälpte Haaland att göra slut på allt.


Det ovan nämnde endast hans roll i de mest kritiska tre spel.


Kandidat: Haaland


Haaland var i ett okontrollerbart explosivt tillstånd i april, men i själva verket var detta normen i Manchester City debutsäsong.


I april gjorde han 7 mål och 3 assist. Partnerskapet mellan honom och De Bruyne har varit ostoppbart, och det bästa laget Arsenal förstördes helt under denna tysta förståelse. Hittills har han gjort 49 mål för Blue Moon.


2 mål mot Saints, 1 mål och 1 assist mot Bayern, 2 mål mot Leicester City, 1 mål mot Bayern, 1 mål och 2 assists mot Arsenal, Haalands rapportkort behöver inte ta dessa siffror saker tala.