Det är ett magiskt vapen att bedöma poängen och avancera bollen med ett högt trick.

Det är ett magiskt vapen att bedöma poängen och avancera bollen med ett högt trick.

Tävlingen kan inte spelas utan dataanalys, och så kan poängen. Ant fotboll, ger detaljerad dataanalys.


Även om svårigheten att gissa poängen har minskats mycket efter det enstaka bonusspelet lanserats, Det är inte lätt att plocka de mest sannolika 2 eller 3 poäng av de 31 alternativen. Om det verkligen inte finns någon inspiration för ett visst spel, Du kan lika gärna börja med data från de två lagen och reda ut ledtråden från tre aspekter.


Först, det totala antalet mål som gjorts av hemlaget och det totala antalet mål som gjorts av det besökande teamet. Antalet mål som gjorts och medgivits kan återspegla den grundläggande stilen av ett lag, oavsett om att fästa vikt vid brott eller försvar, Bra anfall och försvar eller dålig anfall och försvar. Det är bäst att välja ett team med egenskaper för att gissa poängen, såsom ett team med en massa mål eller ett team med en massa mål erkända, att se till att det inte kommer några oväntade resultat.


Självklart är antalet mål i öppningsfasen av ligan mycket oavsiktligt. Till exempel, Manchester United en gång förlorade 1:6 hemma till Manchester City, vilket gör det totala antalet mål som erkänns i 9 ronder nå 12. Real Madrid led också ett 1-6 och 0-5 nederlag till Barcelona. Men Manchester United och Real Madrid är fortfarande extremt väl försvarade lag när de står inför andra lag, och denna onormala poäng bör uteslutas.


Intressant, Bayern gjorde 98 mål i 34 omgångar i Bundesliga förra säsongen. Dot, Hannover, Bremen och Schalke alla gjorde mer än 110 mål. Det genomsnittliga antalet mål som gjorts i Bundesliga säsongen är så högt som 2,94, vilket är det högsta i mainstream ligan. Det genomsnittliga antalet mål som gjorts under den första omgången av den nya säsongen har nått 4,11. vilket visar att de stora målen för dessa Bundesliga lag fortfarande är relativt säkra i det nya.


För det andra, hemlagets hemmål och besökteamets utan mål. Hem och borta faktorer kan aldrig ignoreras i gissningar, Särskilt för vissa mellan- och lägre lag som huvudsakligen förlitar sig på hemmaplanen för att få poäng. När de återvänder till domstolen är försvaret extremt hårt. och små poäng är vanligare. För att behaga hemma fans, vissa starka lag ofta spela offensiv fotboll, och antalet mål är mer än bort spelet, som är lätt att spela höga poängspel.


När vi talar om detta, så måste vi fortfarande nämna Bundesliga. Förutom att göra fler mål, en annan inslag i Bundesliga är "borta fördel". Förra säsongen var Bundesligas borta vinst så hög som 32. 14%, och den oslagda räntan var så hög som 57. 47 %, vilket var betydligt högre än i de flesta andra ligar. Wolfsburg och Stuttgart är representanter för de starka och svaga aktörerna. Under den nya säsongen kommer fördelarna med att jaga "borta vinster" att bli mycket stora. Även de starka team som Bayern, Dodt och Leverkusen är lätta att överhetta hemma. Att döma från några av de matcher som slutade i den första omgången, Bundesliga är fortfarande representant för offensiva fotboll, poäng så många som 26 mål i 7 matcher, vilket är tilltalande för ögat.


Tredje, antalet mål gjordes och erkänns av de två lagen i de senaste fem matcherna. Det är lätt för ett lag att vinna en rad, men det är svårt att göra stora poäng i rad. Även super starka lag som Barcelona, Real Madrid eller Bayern gör sällan mer än 3 mål i två på varandra följande matcher. På liknande sätt, om laget misslyckas i rad, måste det stärka försvaret och anpassa försvarspersonalen. Fotboll är en sport som är svår att angripa och lätt att försvara. För lag som har vunnit eller förlorat i rad, bör vi vara uppmärksamma på.

Uttalande: Några av ovanstående bilder och texter är från Internet. Om överträdelser föreligger, kontakta plattformen för att radera dem.


Ant Fotboll: Ant Fotboll betyg ger omfattande, exakta och lägliga fotbollsresultat i realtid, omfattar professionella idrottsuppgifter såsom direktsändning, dataanalys, evenemangsinformation och fotbollsprognoser för fotbollsligaer runt om i världen.