Poängkraschmetod: grundläggande faktorer bestämmer resultatet och utesluter den juridiska poäng.

Poängkraschmetod: grundläggande faktorer bestämmer resultatet och utesluter den juridiska poäng.

Det finns fyra steg totalt, poängen är snabb.


Steg 1-Välj en händelse: Välj ett spel du är säker på, eller ett lag du har följt länge.


Steg 2-Titta på segern och nederlaget: Kombinera hem- och bortresespel, lagstatus, styrka skillnad mellan de båda sidorna, vinna och förlora fasta bonusar, etc. För att förutsäga segern och nederlag, kan poängen på två alternativ uteslutas.


Steg 3-Titta på de totala målen: att kombinera offensiv förmåga i frontlinjen, försvararens defensiva förmåga, och den historiska rekord, förutsäga det totala antalet mål i spelet, och utesluta vissa poäng.


Steg 4-bestämma poäng: Enligt förutsägelsen av seger och förlust och det totala antalet mål, rama poängen inom ett lämpligt intervall. Till exempel, om hemlaget vinner och antalet mål är inte mer än 3, kan du välja 1:0, 2:0, 2:1, 3:0 och andra poängalternativ.


Uttalande: Några av ovanstående bilder och texter är från Internet. Om överträdelser föreligger, kontakta plattformen för att radera dem.


Ant Fotboll: Ant Fotboll betyg ger omfattande, exakta och lägliga fotbollsresultat i realtid, omfattar professionella idrottsuppgifter såsom direktsändning, dataanalys, evenemangsinformation och fotbollsprognoser för fotbollsligaer runt om i världen.