FootballAnt: Användarhandbok för expertförutsägelser

FootballAnt: Användarhandbok för expertförutsägelser

1. Kan jag se expertförutsägelser gratis?

Ja, SVIP-användare kan se en expertförutsägelse gratis per dag. För att göra det, gå till SVIP-sektionen på startsidan.

Icke-SVIP-användare måste använda mynt för att köpa expertförutsägelser. Priset på en förutsägelse är mellan 18 och 88 mynt och fastställs av experten.

2. Varför kan jag inte se expertförutsägelserna efter att jag har köpt dem?

FootballAnts expertförutsägelser skiljer sig från de på andra plattformar. Experter måste först skapa en förutsägelseplan, välja ett tidsintervall och sedan publicera sina förutsägelser inom det tidsintervallet.

Användare kan förhandsbeställa expertförutsägelser, så det kan hända att en användare köper en förutsägelse, men att experten ännu inte har publicerat förutsägelsen för det aktuella tidsintervallet. När förutsägelsen har publicerats inom tidsintervallet kommer alla användare som har köpt planen att meddelas via e-post och push-meddelanden.

Om du vill kunna se expertförutsägelseplanen så snart du köper den måste du först kontrollera om experten har publicerat sina förutsägelser för det aktuella tidsintervallet. Om förutsägelseplanen visar en match med ordet "förutsägelse" i titeln kan du köpa den och sedan se planen.

3. När får jag tillbaka mina mynt om min förutsägelse är felaktig?

Om expertförutsägelseplanen du har köpt har etiketten "ingen vinståterbetalning", kommer mynten att återbetalas automatiskt till ditt konto inom 24 timmar efter att matchen har slutat, om förutsägelsen är felaktig.

Mynt återbetalas inte i händelse av oavgjorda matcher, inställda matcher eller matcher i onormalt skick.