Hur ser Borussia Dortmunds framtid ut med Bellingham ur European Cup-kvalifikationerna?

Hur ser Borussia Dortmunds framtid ut med Bellingham ur European Cup-kvalifikationerna?

2.png

Bellingham Ordförande

Borussia Dortmunds midfältare Bellingham kommer att missa Euro 2024-kvalifikationen i juni eftersom han kan behöva operation för att behandla knäproblem, Enligt Daily Mail.


Den 19-årige är enastående mittfältsman i sin generation. Han spelade bra i Bundesliga denna säsong, utnämndes årets spelare och nästan hjälpte Dortmund vinna titeln. Men han tvingades missa lördagens hjärtskärande finalen av inhemska ligan. Då ritade Dortmund 2-2 med Mainz och överlämnade titeln till Bayern München.


På personliga sociala medier publicerade Bellingham en sammanfattning av lagets prestation och uttryckte sin beklagande och stöd för sina lagkamrater.


Men han har varit bekymrad av en knäskada länge. De senaste månaderna har Bellingham haft tjocka blå remmar runt knäna. I Bundesliga finalen mellan Dortmund och Mainz, satt han på bänken i 90 minuter och såg sitt lag dra 2-2 med sina motståndare. Efter matchen kunde Bellingham, som var fast besluten att döda fienden och inte kunde återhämta sig, inte låta bli att gråta.


För att undvika att ett liknande hjärtesorg inträffar igen, Bellingham bestämde sig för att dra sig tillbaka från det nuvarande England teamet och utnyttja sommaren för att få en god vila. Det utesluter naturligtvis inte möjligheten att han skall genomgå en operation för att helt och hållet eliminera dolda faror. Detta val är fortfarande mycket klokt.


På transfermarknaden är Bellingham en av de mest bevakade spelarna under överföringsperioden i sommar. Den 20-åriga engelska ungdomen har möjlighet att välja ett eget team. Många lag har varit intresserade av honom tidigare. Men Bellingham själv hoppas fortfarande att avsluta den sista matchen i Dortmund, men resultatet blir besviken. Enligt källor, för att underteckna barnet, Real Madrid skickade den legendariska stjärnan Zinedine Zidane till lobbyn och erbjöd en generös signeringsavgift på 0,1 miljarder euro. Så en överföring till Real Madrid nästa säsong är säker.


För Dortmund är denna säsong utan tvekan en misslyckad säsong. Ligan förlorade mästerskapet och lagmedlemmarna åkte i stora områden. Klubbens tjänstemän har meddelat att Guerrero, Modeste, Paslak och andra fem personer kommer att lämna laget som fria agenter. Det finns färre och färre personer tillgängliga för laget nästa säsong. För Bellinghams avresa kan Dortmund inte stanna och fansen är hjälplösa.


Ur ett team-byggnadssynpunkt, är Dortmunds situation verkligen oroande. Även om han tävlade med Bayern München i ligamästerskapet denna säsong, förlorade han mästerskapet i slutet. Självklart har Dortmund fortfarande otillräcklig lag stridseffektivitet. Avgången av viktiga medlemmar i laget, såsom Bellingham, Guerrero, Modest, Paslak och andra, kommer utan tvekan att försvaga Dortmund ytterligare.


Bellinghams avresa var särskilt beklagligt. Den begåvade mittfälten har haft jättebra tid i Dortmund och hans avresa är utan tvekan ett stort slag för Dortmund. Men teamet kunde inte tillfredsställa Bellinghams önskan att följa en större scen, som fansen visade förståelse och hjälplöshet.


Vad är Bellinghams tillväxtväg? Det är inte känt för närvarande. Att gå med de bästa jättarna är förstås bra för honom. Real Madrid har en generation av legendariska midfältare som Cross och Modric. Jag tror att Bellingham kommer att växa upp mycket snabbt. Jag hoppas också att han kan bli Real Madrids största mellanfältsman så snart som möjligt och göra stora ansträngningar i den framtida ligan och Champions League matcher. Jag tror att tårar inte kommer att bero på att de förlorar.


Även om Dortmunds tillstånd är oroande, kan det ändå inte dölja det här lagets ära i historien. Detta lag har alltid varit en del av tysk fotboll, och dess unika stil av lek och ande är älskade av fans. Man tror att oavsett framtiden för Dortmund, dess tidigare ära och kärlek till fotboll alltid kommer att bli ihågkommen.


I den aktuella situationen måste Dortmund hitta sin väg ut. Detta kräver naturligtvis långsiktig planering och strategiskt tänkande av klubbens ledning. Det kan kräva mer ungdomsutbildning eller introduktion av spelare med urskiljande ögon. Dessutom kommer coaching teamet också att vara avgörande för utformningen av lagets stil och justeringen av taktiska spel.


I vilket fall som helst bör Dortmund inte vara rädd för utmaningen framför oss. Istället är det en tid att ompröva sig själv och hitta nya möjligheter. Dortmund måste ha modet att möta problemet, men mer behöver ha visdom för att lösa problemet.


Fans behöver också en fast övertygelse, eftersom även om laget tillfälligt är i en tråg, Deras stöd och övertygelse är också en viktig drivkraft för laget att gå vidare. Vi vet alla att fotbollsmatcher inte kan vinnas för evigt, men lagets ande och tro kan brinna för alltid.


Bellinghams avresa är beklagligt, men det är inte slutet, tvärtom, det är en ny början. Dortmund kommer att få möjlighet att utveckla nya spelare, få in nya talanger och skapa ett nytt kapitel. Som en berömd klubb talesätt säger: "Echte Liebe", äkta kärlek slutar aldrig.


Låt oss se fram emot Dortmund i den nya säsongen till ett genombrott, återigen till ära.


Artikeln är noggrant förberedd av myrlanfotbollslaget. Som en professionell plattform som tillhandahåller de mest omfattande fotbollsmatchdata, matchanalys, matchprognos, och fotbollsnyheter, Ant Fotboll har alltid varit engagerad för att möta behoven hos varje fotbollälskare. Vi tror att varje ögonblick av fotboll är värt att se och dela med sig. Besök vår hemsida idag för mer information om dina favoritlag och spelare. Var uppmärksam på myra fotboll och låt oss uppleva världen av fotboll djupt tillsammans!