Mounts framtid i Chelsea Osäker, Manchester United Looms som potentiell destination

Mounts framtid i Chelsea Osäker, Manchester United Looms som potentiell destination

1.52.png

Mounts


Enligt The atlet hoppas Mason Mount att börja sin nya karriär på Manchester United. och det är inte uteslutet att Manchester United hittar rätt tid att diskutera överföringen av spelaren med Chelsea.


Det finns fortfarande många frågor att lösa om Mounts överföring. med tanke på att Manchester Uniteds främsta mål är att föra in en framåt för deras team. Dessutom, med familjen Glazer säljer Manchester United, återstår det osäkerhet om vem som kommer att bli de framtida ägarna till klubben. Det har rapporterats att Mauricio Pochettino, som är inställd att ta över som Chelseas manager, hoppas Mount ska fortsätta spela för Blues. Det viktigaste inflytandet på Mounts beslut är dock om han är villig att acceptera det nya kontrakt som Chelsea erbjuder. Förhandlingarna om en förlängning av kontrakt mellan Chelsea och Mount inleddes sommaren 2022, men hittills har inga framsteg gjorts.


Förutom Manchester Uniteds stora intresse för Mount, Liverpool är också intresserad av Chelsea mittfälten, och Bayern Münchens tränare Julian Nagelsmann är angelägen om att underteckna honom. Dessutom förföljer Arsenal Mount, när Mikel Arteta planerar att återuppbygga mittfältet i sitt lag. Det är uppenbart att även om Mount skulle lämna Chelsea, skulle han ändå vara mycket eftertraktad, med många möjliga destinationer för nästa kapitel. Mount har dock ännu inte fattat något beslut om sin framtid, och möjligheten att stanna på Chelsea kan inte uteslutas.


Chelsea akademin gjorde sin debut 2017 och har gjort 33 mål i 195 framträdanden för Chelsea. På internationell nivå har Mount representerat England i 36 matcher, inklusive det nyligen avslutade fotbolls-VM 2022 i Qatar.


Chelsea, en framträdande klubb i Premier League, hade en besviken säsong, och uppträdandet av deras mittfält maestro Mason Mount misslyckades med att tillfredsställa Chelsea fans. Tidigare Chelsea midtfältaren Oscar, som nu spelar för Shanghai Port i kinesiska Super League, uttryckte sitt stöd för Mount och sade: "Jag tror att det inte bara är Mount, utan hela laget som hade en dålig säsong. Det är inte bara spelarnas fel, och många skulle tycka att dessa spelare inte förtjänar att stanna på klubben. Kanske Mount kan återgå till den utmärkta nivå han visade tidigare. Om Mount inte är nöjd på Chelsea skulle det inte skada att gå med i ett annat lag. Men om han är lycklig på klubben, vill fortfarande arbeta hårt för laget och växa till en stor stjärna på Chelsea, då ska han stanna."