Skador frekventar Martial, Manchester Uniteds framtid hur man väljer?

Skador frekventar Martial, Manchester Uniteds framtid hur man väljer?

1.1.png

Krigspolitik


Manchester United meddelade nyligen en sorglig nyhet: Striker Martial kommer inte att kunna delta i FA Cup-finalen mot Manchester City på grund av en sönderriven muskel. Det kommer verkligen som ett slag för United när de går alla ut för att stoppa City blir de nya Treble vinnarna. Idag, när säsongen 22/23 av Premier League har kommit till sitt slut, Manchester City framgångsrikt vann Premier League-mästerskapet, och Manchester United vann tredje plats. Båda lagen har uppnått goda resultat. Frågan är nu, hur kan United klara av Martials frånvaro?


Den 27-åriga franska angriparen bytte från Monaco till Manchester United på sommaren 15. Han sågs en gång som den nye Henry, men skador och karaktär hämmade hans tillväxt och misslyckades med att nå de önskade höjderna. Enbart under säsongen 22/23, spelade Martial totalt 30 dagars undantag på grund av muskeltårar, hamstring tårar, ryggskador och andra orsaker. Även om han har gjort 29 framträdanden för Manchester United denna säsong, bidrar med 9 mål och 3 assist, Vanliga skador har väckt frågor om hans framtid i Manchester United.


Denna fråga berörs också av Manchester Uniteds fans. Några fans lämnade ett meddelande under den officiella Twitter, i hopp om att Manchester United skulle sälja Marchal i det kommande sommarfönstret. De tror att Marchal har för många skador, hans mentalitet är instabil och hans tillstånd är uppe.

Volt är också stort. De tror att om Manchester United vill återvända till sin före detta Premier League dominans eller till och med Champions League, så kan de inte satsa på ett centrum som Martial.


Kampens kontrakt löper ut nästa sommar, och United står inför ett svårt beslut: om att behålla honom eller sälja honom under sommarfönstret. Om United väljer det senare, kan de leta efter en ny angripare på överföringsmarknaden för att fylla Martials ledighet. Detta beslut är dock inte lätt, eftersom Martial har en hög teknisk nivå och poängförmåga. Om han kan övervinna skadeproblemet kommer han utan tvekan att vara en viktig kraft i Manchester United-teamet.


Dessutom kan Martial välja att lämna Manchester United, leta efter nya utmaningar och möjligheter. I den långsammare tempot serie A, kan hans skador benägna fysik bli bättre hanterad och justerad. Om Martial väljer att lämna kan han hitta sin plats i andra ligar.


Både Manchester United och Martial står inför viktiga val. För United måste de väga balansen mellan att hålla laget stabilt och att hitta nya målcorers. För Martial måste han bestämma om han ska stanna på Manchester United och fortsätta jobba hårt. eller väljer att lämna för att hitta nya möjligheter. Oavsett resultatet ser vi fram emot att se dem fortsätta att lysa i den framtida fotbollsvärlden.


Artikeln är noggrant förberedd av myrlanfotbollslaget. Som en professionell plattform som tillhandahåller de mest omfattande fotbollsmatchdata, matchanalys, matchprognos, och fotbollsnyheter, Ant Fotboll har alltid varit engagerad för att möta behoven hos varje fotbollälskare. Vi tror att varje ögonblick av fotboll är värt att se och dela med sig. Besök vår hemsida idag för mer information om dina favoritlag och spelare. Var uppmärksam på myra fotboll och låt oss uppleva världen av fotboll djupt tillsammans!