Har du gjort det?

Har du gjort det?

Det så kallade köp och lämna händer måste vara känt för alla. Det är inget annat än att vänta på resultatet av konkurrensen. Oroa dig inte för mycket för tävlingen innan slutet av tävlingen, men kan du verkligen köpa och lämna händer?


Konkurrens fotboll är endast resultat. Oavsett hur upp- och nedgångar processen är, är det inte bara slutresultatet. Vi säger ofta att mentalitet är det viktigaste, men varför är det så svårt att göra det? I själva verket, om du inte behärskar rätt metod, kan du också säga att din självkontroll inte är stark nog. Hur länge kan människor som inte kan behärska sig själv leva i att köpa lotteri?


Men de kan inte dödas med en pinne. De som har stark självbehärskning har inte gradvis samlat erfarenhet innan de blir mer i kontroll över sig själva. Från vilken tid? Börja med att köpa och gå.


Köpa den och lämna den, vilket kan spara en massa tid. Hur många människor börjar oroa sig över vinster och förluster efter att ha köpt lotteri, fråga folk runt om spelet innan spelet börjar, Stirra på poängen i början av spelet, uppdatera den en gång på tio sekunder, är det verkligen användbart? När du köper en lagmotståndare för att göra mål, måste du vara kall i ditt hjärta; När du köper ett lag för att göra mål, ber du i ditt hjärta att motståndaren inte gör mål. Så påverkar dina böner och bekymmer verkligen spelprocessen? Absolut inte, du slösar bort din tid förgäves. Om du sparar tid att be för ett visst lag att göra mål och ständigt uppdatera poängen, Du kommer att finna att du har mycket att göra. Du kan använda denna tid för att samla information om andra tävlingar, eller du kan göra saker som inte har något att göra med att köpa lotter. Nu när du har avslutat satsningen, finns det ingenting du kan göra för att ändra faktum, så bara vänta på resultatet.


För dem som spelar sent på natten, är det särskilt viktigt att köpa och lämna. Tänk på hur många sent du inte kunde sova eftersom du köpte lotter. Upprepade gånger borstade alla typer av nyheter, och stannade uppe till klockan 3 eller 4 för att titta på matchen. Efter att ha vunnit priset kanske du kan sova nöjt, men efter att du inte har vunnit priset? Ursprungligen blir folks humör mer rastlös på natten, plus svarta listan, kan du kontrollera dig själv? För att inte tala om skadan på din kropp som orsakats av att vara uppe sent länge. När din mentalitet är ur balans mitt i natten, kan du också fatta ett beslut som du ångrar. Nu när du har köpt den, sov gott, Är det inte bättre att gå upp nästa dag för att se om du har vunnit lotteriet? Även om du inte vinner på lotteriet nästa dag blir det en ny dag. Kanske du kommer att vara upptagen med alla typer av arbete och effekten av att inte vinna lotteri på din mentalitet kommer inte att vara så stor.


Men det är inte att säga att alla spel inte kan bevakas efter köpet. Om spelet är på eftermiddag eller kväll, föreslår författaren fortfarande att ta en titt på det lag du gillar. Du kan titta på live-video eller uppdatera myrt fotbollsresultat hemsida. Att titta på live video kan bättre hitta rytmen och förståelse av tävlingen. Att titta på webbplatsen är värdelöst. Om du tittar på fler spel kan du få en djupare förståelse av laget, särskilt för det team du känner till. Detta är ett annat sätt att behärska grunderna.


Slutligen bör vi påminna de flesta lotteri köpare att "köpa lotteri lyckligt och satsa rationellt. Var uppmärksam på att kontrollera mängden lotteri."


Uttalande: Några av ovanstående bilder och texter är från Internet. Om överträdelser föreligger, kontakta plattformen för att radera dem.


Ant Fotboll: Ant Fotboll betyg ger omfattande, exakta och lägliga fotbollsresultat i realtid, omfattar professionella idrottsuppgifter såsom direktsändning, dataanalys, evenemangsinformation och fotbollsprognoser för fotbollsligaer runt om i världen.