Osäkerhet omger Benzemas framtid mitt Rykten om Messis länk med Al Nassr

Osäkerhet omger Benzemas framtid mitt Rykten om Messis länk med Al Nassr

Lionel Messis ryktade förbindelse med Saudiarabiska kraftverket Al Nassr har orsakat upprördhet, men förblir olöst. Men en annan fotbollsfotboll, Karim Benzema, tog en stund i centrum. Ordföranden i Al Nassr tänkte markera undertecknandet av Benzema som ett viktigt drag för hans omvalskampanj. För att locka fransmannen erbjöds ett tvåårigt kontrakt med en lön efter skatt på 100 miljoner euro. Makten i pengar är obestridlig. Inklusive bevilja spelaren 100% bildrättigheter och inbjuda honom att bli ambassadör för VM-budet 2030.


640 (1).jpg


Precis när det verkade som Benzema hade bestämt sig om sin pensionsmål, ett annat Saudiarabiskt krafthus, Al-Ittihad Jeddah, utvidgade nästan samtidigt en olivkvist till Real Madrid framåt, med liknande termer. Till skillnad från Al Nassrs tillvägagångssätt rekryterade Al-Ittihad Jeddah aktivt Benzema med stöd av den saudiska regeringen. Det är värt att notera att Al-Ittihad Jeddah avslutade mästerskapet i Saudiarabiska ligan denna säsong.


微信图片_20230602092937.jpg


Både den spanska tidningen "AS" och olika överföringsexperter har redan bekräftat att Benzemas samarbete med Real Madrid närmar sig sitt slut. Fast på presskonferensen sa han: "I morgon har jag träning, så nu är jag på Real Madrid." Ärligt talat, för den 35-åriga Benzema är detta ett frestande kontrakt med en skyhög vädjan. Han har redan förfrågat den Saudiarabiska ligan från Cristiano Ronaldo och aktivt sökt information om lagets planer från Al-Ittihad Jeddah. är manager. Det här är tecken på en nära förestående avresa.