Neymars F1 Spectator Stint Under PSGs titel firanden orsakar röra, Utfart rykten återuppstår mitt i Guardiolas

Neymars F1 Spectator Stint Under PSGs titel firanden orsakar röra, Utfart rykten återuppstår mitt i Guardiolas

3.4.png

Neymars


Paris Saint Germains firande över deras senaste titelseger fördunklades av Neymars kontroversiella frånvaro. Enligt franska mediet L'Equipe, Den brasilianska stjärnans beslut att se ett F1-lopp i Monaco i stället betraktades som en provokativ handling av vissa inom klubben. Denna kontrovers följer Neymars resa i mitten av maj till Barcelona, där han firade La Ligas mästerskap med sina tidigare lagkamrater, en drag som redan hade höjt ögonbrynen inom PSG.


PSG:s huvudtränare, Christophe Galtier, hade tidigare angivit att Neymar hanterar rörlighetsfrågor och därför inte kunde delta i matchen eller påföljande mästerskap. firandet. Men uppenbarelsen att Neymar var i Monaco, nästan 670 kilometer från Paris, tittade på F1-loppet väckte frågor, särskilt med tanke på den uppenbara skillnaden med Galtier förklaring. Det är oklart om Galtier var medveten om Neymars planer.


Händelsen har ökat den senaste känsligheten i klubbens reaktion på liknande situationer. Särskilt i kölvattnet av Lionel Messis obehöriga resa till Saudiarabien tidigare denna månad. Några inom klubben ser Neymars handlingar som ännu en provokation, som kan ytterligare anstränga hans relation till PSG.


3.2.png


Neymars läger, som svar, uppgav att de inte behövde ge någon förklaring till spelarens beslut att delta i F1 loppet. Neymar är medveten om PSGs avsikter för honom i somras, men han är inte helt förberedd på en potentiell avresa.


Neymar fick ett ganska ovanligt samtal från Pep Guardiola, Manchester Citys tränare. som ville förstå spelarens aktuella tänkesätt. L'Equipe rapporterar dock att Neymars chanser att underteckna med Manchester City förblir små.


Situationen med Neymar väcker återigen frågan om spelarmakt och ansvar inom professionella fotbollsklubbar. och det kommer att bli intressant att se hur denna episode utvecklas när sommaröverföringsfönstret närmar sig.


Denna artikel är tillverkad av fotbollslaget. Som en omfattande plattform som erbjuder de mest omfattande fotbollsmatchdata, spelanalys, matchprognoser, och fotbollsnyheter, FotbollAnt är engagerad för att tillfredsställa behoven hos varje fotbollentusiast. Vi tror att varje ögonblick i fotboll är värt vår uppmärksamhet och delning. Besök vår webbplats nu för mer om dina favoritlag och spelare. Följ FootballAnt, och låt oss dyka in i fotbollsvärlden tillsammans!