Skadad Pogba Underhelms i Juventus Return

Skadad Pogba Underhelms i Juventus Return

Juventus planerar att erbjuda 35-åriga Angel Di Maria ett kortsiktigt kontrakt som belöning för hans skickliga bidrag. Samtidigt, kollega fri förflyttning Paul Pogba, som skulle ge omedelbar inverkan på laget, kommer sannolikt att uteslutas för resten av säsongen på grund av muskelskador. Båda spelarna gick med höga förväntningar, men tyvärr har den yngre Pogba varit en börda för Juventus.


QQ截图20230516095053.png


Enligt statistiken har fransmannen Pogba bara gjort 10 framträdanden den här säsongen, totalt bara 161 minuter. Med tanke på att Juventus erbjöd honom en årlig lön på 8 miljoner euro efter skatt, Detta avtal har inte kommit nära att uppfylla värdeförväntningarna.


QQ截图20230516095345.png


I mars, efter 315 dagar, återvände Pogba till fältet och visade sin optimistiska natur med ett charmigt leende. Men bara två veckor senare blev han än en gång åt sidan på grund av en lårskada. Trots att han hjälpte ett mål i Europa League-matchen mot Sevilla, har hans bidrag varit långt ifrån tillräckliga. Juventus behöver inte vara sin egen värsta fiende. En frisk Pogba har fortfarande potential att bidra betydligt. I matchen mot Cremonese fick Pogba en startplats. Först trodde man att Pogba, som började på 390 dagar, skulle visa sitt personliga värde. Men efter bara 22 minuter på planen tvingades han återigen lämna matchen i tårar.


QQ截图20230516100302.png


Under sin tid på Manchester United var Pogba känd för sitt störande beteende. Det fanns fall på Juventus där han blev utesluten från gruppen på grund av förseningar. Men det verkar som om han har begränsat sitt uppförande. Oavsett off-pitch kontroverser, är fans främst intresserade av föreställningar på fältet. Tyvärr har Pogbas bidrag hittills bara utgjort en enda hjälp. och möjligheten till ytterligare betydande bidrag verkar långt borta. Det är inte konstigt att fans snackar om två timmar.