Brottslingar försökte kidnappa Neymars dotter och flickvän Bruna Biancardi.

Brottslingar försökte kidnappa Neymars dotter och flickvän Bruna Biancardi.

微信图片_20231109142544.png

Neymars flickvän Bruna Biancardi, som välkomnade sitt första barn tillsammans i oktober, delade ett uttalande efter att hennes familj blev måltavla för en invasion i hemmet.


Bruna Biancardi är i säkerhet efter att ha missat en skrämmande prövning.


Bara en dag efter den 29-åriga som nyligen välkomnade sitt första barn med fotbollsstjärna Neymar och hennes familj var målet. av en invasion i hemmet, Bruna talar om det väpnade rånet i Sao Paulo, Brasilien.


I ett meddelande till sociala medier berättade hon att hon och hennes fyra veckor gamla dotter Mavie inte var hemma vid den tiden. Men det var hennes föräldrar.


"Passar förbi för att lugna vänner, familj och er som följer mig hit," Bruna's Nov. 8 uttalande delas till Instagram, översatt från portugisiska, läs. "Den morgonen rånade de mitt hus och tog mina föräldrar som gisslan. Jag, Mavie och min syster bor inte längre där. Tack och lov är allt bra med dem."


Hon fortsatte, "Materiala saker vi kan vinna tillbaka, det viktiga är att alla mår bra och att de inblandade hittas. Tack min Gud för att du tar hand om oss, skydda alltid min familj från all ondska, Amen."