'En massa saker kan förändras' - Pulisisk på en avgörande sommar.

'En massa saker kan förändras' - Pulisisk på en avgörande sommar.

微信图片_20230606171119.png


USMNT stjärna Christian Pulisic på osäker Chelsea framtid, återvända till USMNT & hur han navigerar karriärdefinierande sommaren


U. S. Mäns nationella lag Winger talade med reportrar om många ämnen när han står inför vad som kan vara en karriär-definierande överföringssäsong.


Det blir en karriärdefinierande sommar för Christian Pulisic. När ryktena fortsätter att snurra och kopplar honom till till synes alla toppländer i Europas fotboll har den amerikanska stjärnan anlänt till landslagsläger. En plats som länge har varit en plats där han kan komma undan vad han än upplever på klubbnivå.


I åratal har U. S. Mäns nationella team har varit Pulisics hem hemifrån. spela en stor roll på fältet och utanför det för sitt land.


Men när han ansluter sig till USA för den kommande Nations League-finalen mot Mexiko, finns det ingenting att undkomma sommarens skugga. Hans Chelseas framtid är osäker, för att uttrycka det lätt och alla från U. S. till England undrar och projicerar var han ska spela sin klubb fotboll nästa säsong. Hans beslut, vad det än är, kommer att ha bestående följder som de 24 år gamla växlar upp att vara ansiktet av USMNT ännu en gång för 2026 VM på hemmaplan.


På måndag gav Pulisic inga svar. Och det är troligt för att han inte har dem - åtminstone inte än. Med en svår Chelsea säsong nu i backspegeln är Pulisic nu fullt fokuserad på USMNT.


Med landslaget kommer Pulisic att få en chans att lyfta en trofé under de kommande veckorna för att börja sommaren på en hög. Det kommer återigen som en välkommen förändring för Pulisic, Som erkände att saker och ting inte har gått som planerat i Chelsea som ett potentiellt drag ser mer och mer sannolikt ut.