2024 Tyskland UEFA Euro Qualichers: Frankrike mot Nederländerna, fotbollsförutsägelse.

2024 Tyskland UEFA Euro Qualichers: Frankrike mot Nederländerna, fotbollsförutsägelse.

France v Holland.jpg


På söndag kväll i veckan, den första omgången av 2024.EMKvalificerare i Tyskland kommer att se en tungvikt showdown som världscupens runner-up,Frankrike, VärdNederländernaPå "Stade de Frankrike".


Båda lagen är mycket förväntade traditionella fotbollskraftshus, med spelarnas styrka och taktisk nivå på världens toppnivå. Fotboll kommer att förutspå resultatet av denFrankrike mot NederländernaMatcha genom att analysera styrkan i båda lagen.


Frankrike

För närvarande rankad tredje i FIFA världs ranking och först bland europeiska lag, Frankrike har två gånger vunnit VM och nyligen tagit hem silvermedaljen vid Qatar VM, visa lagets motståndskraft genom att rita 3-3 med medArgentinaI finalen.


微信截图_20230323142115.png


Frankrike har vunnit sex, dragit en, och förlorat tre av sina sista tio matcher, poäng 17 mål och medgav tio. Deras senaste prestanda har varit enastående, med 17 mål visade upp lagets kraftfulla attackerningsförmågor. Deras lineup är också extremt lyxigt, med många världsklass spelare som t.ex.Mbappe Ordförande,Griezmann Ordförande, OchGiroud Ordförande, Och de är lika starka i försvaret.


Nederländernas analys

Nederländerna rankas sjätte i FIFAs världs ranking och fjärde bland europeiska lag. Laget har en härlig rekord i fotbollshistorien, som når VM finalen tre gånger men tyvärr slutar som runners-up varje gång. I det nyligen avslutade VM uppnådde Nederländerna en obeslåd rekord av tre segrar och två dragningar, Han förlorade bara till den slutliga mästaren, Argentina, i en straffskjutning.


微信截图_20230323142211.png


Nederländerna har vunnit sju, dragit tre, och inte förlorat en enda match i sina senaste tio matcher. Men jämfört med det franska laget är stjärnorna i Nederländerna något underlägsen och saknar spelare i världsklass.


Huvud till huvud

I de åtta tidigare möten mellan de två lagen har Frankrike vunnit fem, dragit en och förlorat två, Att ge dem en psykologisk fördel. Dessutom har Frankrike nått finalen i två på varandra följande VM. och har stor erfarenhet av stora turneringar. De franska spelarnas mentala hårdhet är mycket stark, och deras prestation i viktiga matcher är också enastående. Däremot har det nederländska laget en nackdel i styrka på grund av bristen på stöd från spelare i världsklass.


微信截图_20230323142351.png


Oddsanalys

William Hills första odds var 1,85, 3,6, 4,2, vilket indikerar att bookmakers gynnade det franska laget, men hem vinsten odds på 1.85 var inte en mycket säker position, vilket tyder på att förtroendet för det franska laget inte var särskilt starkt. Draw oddsen på 3,6 verkade hög, och förlust oddsen på 4,2 var låg. Senare, oddsen justerades till 1.83, 3.5, 4.4, med hemvinsten och drag oddsen både sänkt, och borta vinna oddsen ökade. Självklart var bookmakers vakt mot en dragning, så vi borde inte lita för mycket på en hemvinna.


微信截图_20230323142549.png


Förutsägelse av matchningsresultat

Generellt har det franska laget fler fördelar i detta spel. Deras senaste resultat, spelarnas styrka och psykologiska fördel är alla faktorer till deras fördel. Dessutom, stödet från de europeiska oddsen tyder på att det franska laget förväntas vinna spelet. Även om det nederländska laget också har en viss konkurrenskraft, kan de bara hoppas att dra i bästa fall, vilket gör det svårt för dem att vinna.


FotbollsfotbollFörutsägelseFrankrike mot NederländernaResultatet är att det franska laget vinner eller drar.