2024 Tyskland European Cup Qualifiers Preview: Italien mot England Exklusiv analyse

2024 Tyskland European Cup Qualifiers Preview: Italien mot England Exklusiv analyse

Italy v England.jpg
2024 Tyskland Europeiska Cup-kvalifikationer kommer att starta i helgen, och det mest iögonfallande laget i den första rundan av matcher är de regerande europeiska Cup-mästarna Italien, som kommer att vara värd för tidigare European Cup runners-up England. Fotboll kommer att analysera styrkor, föreställningar, och head-to-head rekord av båda lagen runt Italien vs. England för att förutsäga resultaten av deras European Cup matchar denna säsong.

Italiens styrkanalys

För det första kan Italiens styrka inte underskattas som ett traditionellt kraftverk för världstävlingar. För närvarande rankas Italien åttonde i FIFAs världsrankningar och 6:e bland europeiska lag, vilket gör det till ett distinkt traditionellt kraftverk. Det är värt att nämna att detta europeiska traditionella kraftverk vann mästerskapet i Europacupen 2020.

微信截图_20230322095342.png

På senare tid har Italiens prestation varit medelmåttig, med 5 vinster, 2 dragningar och 3 förluster under de senaste 10 matcherna, 14 mål och medgivande 15 mål. Föreställningen på både offensiva och defensiva ändar har inte varit tillfredsställande. vilket är mindre imponerande än försvaret för Italien, som är känt för sitt starka försvar. För att vinna spelet måste Italien stärka sitt försvar och återfå sitt försvar.

Englands styrkenanalys

Däremot är Englands fotbollslag ännu starkare, rankade 5:e i FIFA världsrankningar och 3:e i Europa. Även om England inte kan jämföra med Italien i termer av heder, har detta lag också haft många underbara prestationer, Den senaste var deras runners-up finish i Europacupen 2020.

微信截图_20230322095518.png

På senare tid har Englands prestation varit relativt stabil, med 3 vinster, 4 dragningar och 3 förluster under de senaste 10 matcherna, 17 mål och medgivande 13 mål, med en bra offensiv eldkraft. Dessutom, lagets prestation i Qatar VM 2022 var också ganska imponerande, med 3 segrar, 1 dragning, och 1 förlust i 5 spel. Därför bör Englands styrka inte underskattas, och de har en fördel i förhållande till Italien.

Head-to-Head-register

Med tanke på den totala styrkan i de två lagen, även om England har klarat sig bättre, styrkan i de två lagen är jämnt matchad. Av protokollet från 8 tidigare möten är det inte svårt att se att det fanns 5 dragningar, vilket tyder på en balans mellan de båda sidorna.

微信截图_20230322095624.png

Detta match är det första mötet mellan de två lagen i denna säsongs European Cup, och det kommer utan tvekan att bli en probing match, båda sidor antar en mer konservativ taktisk strategi i ett försök att uppnå ett bättre resultat.

Förutsägelse

Italien och England är två lag som är mycket nära nära när det gäller styrka. Även om Italien vann mästerskapet i föregående European Cup, de var tyvärr eliminerade från 2022 Qatar VM-kvalifikationer, Förlora kvalifikationen att delta i VM. Deras prestanda i de senaste 10 matcherna kan bara betraktas som genomsnittlig.

微信图片_20230322100222.jpg

På samma sätt, även om England vann runner-up i föregående European Cup, deras senaste 10-spel rekord kan bara anses vara genomsnittlig.

För närvarande är det asiatiska handikappet en dragning, vilket i grund och botten ligger i linje med båda sidors status. När det gäller det europeiska handikappet öppnade de första oddsen med Italiens seger på 2,63 och Englands seger på 2,7. Efter flera justeringar, Oddsen för Italiens seger har ökat något och oddsen för Englands seger har minskat något. Det verkar avsiktligt vägleda vadslaget mot utan laget. Med tanke på Italiens hemfältsfördel, Fotboll anser att slutresultatet av Italien mot England kommer att vara: Italien kommer inte att förlora.