Ronaldo leder Al Nassr till en comeback seger mot Al Nassr Ungdomar.

Ronaldo leder Al Nassr till en comeback seger mot Al Nassr Ungdomar.

2.png

Ronaldo



I en spännande match, Ronaldo gjorde ett anmärkningsvärt mål i de tidiga skeden av spelet för att hjälpa Al Nassr att uppnå en fantastisk comeback seger i 3-2 mot Al Nassr Ungdom i Saudiarabiska förbundet.


I den 28:e omgången av Saudiarabiska förbundet var Al Nassr värd för sina rivaler, Al Nassr Youth. I första halvan, Al Nassr fann sig efter 1-2, med ett straff och långdistansstrejk från Guanca som ger Al Nassr Youth ledningen. Medan Talisca drog en tillbaka för Al Nassr. Men i andra halvåret satte Al Nassr en stark comeback. Al Harbi gav den andra assisten av matchen, och Garib utjämnade poängen. I 59:e minuten fick Ronaldo en assist från Gustavo. och släppte lös ett kraftfullt långdistansskott som gick in i nätet och slutförde den otroliga comebacken för Al Nassr.


Ronaldos Impact:

Ronaldo har gjort en betydande inverkan i Saudiarabiska förbundet denna säsong. I sina 15 framträdanden, har han gjort 14 mål, placera honom femte i ligans toppoängslista. Men han har den högsta mål-per-game-förhållanden bland alla spelare. Ronaldo anslöt sig till Al Nassr den 1 januari efter sin avresa från Manchester United i november. På grund av en avstängning i engelska Premier League, har Ronaldos två matcher ombokats till Saudiarabiska förbundet, Han debuterade i fjortonde omgången. Sedan dess har han levererat imponerande föreställningar, inklusive en fyrdubbla, en hat-trick och flera tandställningar.


Mästerskapens tillstånd:

Med denna seger i det lokala derbyt håller Al Nassr sina förhoppningar om mästerskapen vid liv, även om uppgiften fortfarande är utmanande. I ligan står Al Nassr på andra plats med 63 poäng, följer ligaledarna, Al Ittihad, som har 66 poäng. Al Nassr Youth och Al Nassr Al Hilal är för närvarande på tredje och fjärde plats, båda med 53 poäng. I händelse av en jämförelse på poäng, den direkta head-to-head resultaten bestämmer den slutliga rankningen. Eftersom Al Nassr hade en seger och en dragning mot Al Ittihad, är deras maximala uppnåbara poäng totalt 69. Al Ittihad behöver bara vinna en av sina resterande två matcher för att säkra mästerskapet. De sista två ronderna i Saudiarabiska förbundet kommer att starta igång samtidigt, med den 29:e omgången för den 28 maj och den 30:e omgången för 1 juni.


Blick framåt:

Medan att vinna ligan titel kan vara utmanande, Al Nassr har redan säkrat en plats i nästa säsongs AFC Champions League. Det ger Ronaldo möjlighet att tävla i den prestigefyllda turneringen. Det har dock förekommit rykten som tyder på att den 38-årige Ronaldo överväger en återgång till europeisk klubb fotboll efter den nuvarande säsongen. Ronaldo har två år kvar på kontraktet med Al Nassr. och förhandlingar om en frigivning skulle kräva betydande kompensation och skulle kunna leda till ett fyra månaders förbud om det sker ensidigt.


Resan till Al Nassrs mästerskap kan ha sina svårigheter. De fortsätter att sträva efter sin dröm om att lyfta trofén.