För att befästa sin position på toppen av bordet är Sheffield Wednesdays stridande anda extremt hög.

För att befästa sin position på toppen av bordet är Sheffield Wednesdays stridande anda extremt hög.

Denna match är en League One fixtur och en viktig strid mellan två favoriter före den internationella pausen. Hemlaget, Barnsley, har utfört imponerande denna säsong, för närvarande sitter på fjärde plats i ligan bordet. De är ivriga att fortsätta sin drivkraft för automatisk befordran under andra halvan av säsongen. De besegrade Wycombe Wanderers. uppnå en obeslagd rekord på 8 segrar och 2 dragningar i deras 10 senaste matcher. Det är värt att notera att Barnsley har vunnit 9 av sina sista 10 hemspel, vilket visar en stark hemfördel. Med tanke på deras relativt genomsnittliga prestanda måste de dra nytta av sin hemform.

微信图片_20230321160907.png

Sheffield Wednesday, spelar borta hemifrån, är för närvarande leder ligabordet med en poäng och förblir vaksam. De ritade med Bolton hemma i sin sista match, vilket gjorde slut på deras vinststrimma. I sina sista 10 matcher har de säkrat 8 segrar och 2 dragningar. I sina tidigare 23 liga matcher har de förblivit obeslagna. Även om lagen bakom dem lägger press på Sheffield onsdagen, de har fortfarande en stor fördel. I den här borta matchen, så länge de håller sig lugnt, har de en chans. Deras center-back Iorfa, som blev avstängd i den sista matchen, kommer att återvända till truppen, vilket ger en solid defensiv boost.

Även om båda lagen har upplevt vinster och förluster i sina tidigare möten, Sheffield Wednesday har förblivit oslagd i sina sista sju bortmatcher mot sina motståndare. I denna match, med båda lagen i god form, Sheffield Wednesday har fortfarande möjlighet att upprätthålla sin obeslagna rekord.