Vad är en rättvis oddslinje?

Vad är en rättvis oddslinje?

Vad är ett rättvist udda? De framtida vinnande sannolikheten för båda lagen i en match, baserat på alla grundläggande faktorer, beräknas av en auktoritativ organisations försäkringsteam.

微信图片_20230328105916.png

Den rättvisa odd motsvarar denna framtida vinnande sannolikhet. Därför, den fair odd representerar organisationens professionella attityd och är kärndata för att mäta den framtida vinnande sannolikheten för båda lagen. Till exempel, när sannolikheten för båda lagen är 50%, motsvarande mässa odds är 2.0 VS 2.0 (1÷50%). Om en spelares vinnande sannolikhet når 50%, båda sidor kan bryta jämnt, vilket gör oddsen rättvist. Det bör noteras att inte alla matcher har rättvisa odds på 2.0. Till exempel när hemlaget har en sannolikhet för 66. 66%, deras rättvisa odd är 1,5 (1÷1,5=66. 66%), och spelaren kan bryta jämn genom att satsa på odds 1,5. Därför, du måste analysera de förväntade sannolikheten för organisationen och förstå gränsen för rättvisa odds att veta om oddsen är dis. Fördelar i fråga om sannolikhet. Annars, även om du konsekvent satsar på det bästa laget med högre sannolikhet, du kommer inte att vinna på grund av bookmakers marginal.


Vad är missgynnade odds med en bookmakers marginal? Om en organisation sänker mässan odds 2,0 till 1,9, spelaren kommer att vara i en nackdel på grund av bookmakers marginal (vanligen kallas "att ta en cut") eller "vampirism"). För att kompensera för denna 10-poängs marginalförlust, behöver spelaren öka sin vinnande sannolikhet med 2,63% (1÷1,9-5 0%) Därför är oddsen lägre än de rättvisa oddsen missgynnade odds med en bookmakers marginal.


Vad är värde oddsen med en omvänd bookmakers marginal? Detta koncept är motsatsen till bookmakerns marginal. Om organisationen sätter oddsen högre än 2.0, till exempel 2.1, spelaren kan dra nytta av att vända bookmakerns marginal. Så länge den vinnande sannolikheten överstiger 47,61% finns det inget behov av att nå den normala 50 % vinnande räntan till vinst. Därför, odds högre än de rättvisa oddsen är värde odds med en omvänd bookmakers marginal. 99 % av människorna tror att en ökning av vinnande ränta är det enda sättet att vinna. Men principen om omvänd bookmakers marginal bevisar att så länge du fångar värde oddsen med en omvänd marginal, du kan vinna även med en lägre vinstränta än normal.


Hur kan man förbättra vinnande och vinst? Förutom att öka den vinnande räntan och fånga värde odds, exklusiva vinsttekniker som kapitaltilldelning, beställning färdigheter, och tidpunkt för inköp kan var och en avsevärt förbättra vinnande och vinst. Men om bookmakers marginal för en viss satsningsmetod är mycket hög, Oavsett hur skicklig spelaren är eller vilken teknik de använder, kommer de inte att ha en vinnande chans.