Den häpnadsväckande 40-åring: PEPE's otroliga prestanda på fältet vid 400

Den häpnadsväckande 40-åring: PEPE's otroliga prestanda på fältet vid 400

Pepe har förnyat sitt kontrakt. Han medgav uppriktigt att han var nervös under undertecknandet. Men detta bör inte misstolkas som en sentimental belöning från Porto. Denna säsong, trots att Pepe bara har gjort 28 framträdanden på grund av skador, har hans inverkan på defensiv linjen inte minskat. Ett utmärkt exempel kom strax före hans förnyelse i Portos match mot Ferreira i den portugisiska ligan, Där han iscensatte en galen halvfältsjakt och avlyssning. Inte undra på att Portos officiella hemsida utropade efter matchen: "Han är 40 år gammal?"

微信图片_20230426101523.jpg

Pepes veteran aura har varit uppenbart för alla. Han har lyft den portugisiska ligan titeln, krönts den bästa inhemska spelaren, och förra säsongen utgjorde det bästa centrala försvarspartnerskapet med en yngre lagkamrat. Trots att Portos Champions League-resa upprepade gånger har fördärvats av motgångar, Pepes personliga hjältemod har inte diskonterats. För två år sedan ledde hans otroliga 18 tillstånd i en match till elimineringen av Cristiano Ronaldos Juventus.


En kombination av en vetenskaplig kost och disciplinerad träning är Pepes hemliga vapen. På senare år har han varit besatt av kryoterapi för muskelåterhämtning. delade likheter med Cristiano Ronaldo när det gäller att upprätthålla sin ungdom. Det är inte konstigt att Portos president har berömt Pepe som en förebild för alla.

微信图片_20230426101630.jpg

Han har upprepade gånger hävdat att han har 100% förtroende för sin kropp. Men att hälla sin passion i klubben är inte att distrahera från några negativa känslor. Som han sa: "Bara de som kommer till Porto känner till de värderingar som denna plats ingjuter i människor." Tidigare har han varit van vid att stödja Cristiano Ronaldo i det portugisiska landslaget. I Porto är toppoängen den relativt mindre kända iranska Taremi. Trots den uppenbara klyftan tror Pepe att det kan försköna Portos skönhet. "Jag behandlar alltid varje spel som om det vore min sista. Om jag blir bättre kommer mina lagkamrater att bli starkare med mig."