Ronaldo missade AFC Champions League?

Ronaldo missade AFC Champions League?

Kan Ronaldo vinna titeln i sin debutsäsong med Riyadh Victory? För närvarande verkar detta mål komma längre och längre bort. I den Saudiska King's Cup-finalen som slutade tidigt i morse, Riyadh Victory inför det svaga ligalaget Mecca United, som hade spelat med tio män under nästan halva spelet, och misslyckades med att bryta sig igenom, förlorade 0-1 och missade finalen. Dessutom är Riyadh Victory tre poäng bakom ligan ledaren Jeddah United med ytterligare ett spel spelas, och det är mycket troligt att det hamnar tomhänt i alla fyra tävlingar.


QQ截图20230425093751.png


För två månader sen hade Ronaldo fina minnen av Mecca United när han gjorde ett hattrick i ligan. med två mål i varje halv, vilket orsakar en våg av beundran. Men nu inför samma motståndare de hade besegrat med fyra mål för inte så länge sedan, Riyadh seger verkade ha någon lösning. Inte bara var Ronaldo oförmögen att göra mål, men laget har också utestängts för tre på varandra följande matcher, vilket är en överraskande kontrast.


I själva verket, efter en 5-0 borta seger mot Al-Hassa Justice den 5 april Riyadh seger föll i ett märkligt tillstånd. Lagets övergripande samarbete var otillfredsställande och de slösade bort oräkneliga möjligheter. De ritade först med Al-Fayha, förlorade sedan till Riyadh Crescent, och deras titelförhoppningar tog en nosedia. Under denna process avskedades huvudtränaren Rudi Garcia, och turbulensen verkade oundviklig.


QQ截图20230425093803.png


I den Saudiska King's Cup semi-finalen mot Mecca United, Riyadh Victory var inte i missgynnad, och Ronaldo kan inte sägas att han inte försöker hårt. Deras tur verkade emellertid vara lite avstängd. I matchen hade Ronaldo sex skott. Gjorde två nyckelpass, vann sex av tio dueller, och gjorde två dribblor. Även om denna statistik inte är utestående, är den långt ifrån medelmåttig. Men hans prestation var en återspegling av den nuvarande situationen på Riyadh Victory - de hade förmågan och möjligheter men kunde inte förstå dem, Och sättet de förlorade var "oexpligt". "


QQ截图20230425094329.png


Som ett resultat, en brickluster Riyadh Victory utan tur kunde bara förlora, och Ronaldo, efter poäng i tre på varandra följande matcher, fick acceptera en tre-match mål torka. En hård verklighet ligger framför oss - Ronaldo kan hamna tomhänt den här säsongen. De har redan eliminerats från Saudisk Super Cup, nu är de ut ur Saudisk King's Cup, och med sex matcher kvar i ligan, De följer med tre poäng med ytterligare ett spel, vilket gör deras titel hopp extremt ogynnsamma.


Naturligtvis är fotboll inte ett spel enbart om sannolikhet, och vad som helst kan hända innan slutet av ligan. Med Ronaldos aldrig-säga-dö attityd i motgångar, Han ger sig inte tidigt och leder laget till slåss till sista ögonblicket. Efter att ha eliminerats från Saudiska King's Cup, Riyadh Victory har bara sex ligaspel kvar denna säsong. För att vinna mästerskapet och kvalificera sig till AFC Champions League måste de göra sitt bästa och vänta på att ödet ska le på dem. Kan presidenten, som har räddat sitt lag otaliga gånger, bli räddare igen?