Neymar och Messi: Turmoil och osäkerhet mot Paris Saint- Germaina

Neymar och Messi: Turmoil och osäkerhet mot Paris Saint- Germaina

Under jäsningen av "tre-stop" stormen finns det inte längre någon chans att försonas mellan Paris och Messi. Några extrema Paris fans har redan ventilerat sin ilska på Messis sociala plattform. Kanske beror det på att kärleken vänder sig till hat, eller att den kanske utnyttjar situationen. Nu är Verratti och Neymar också inriktade på den allmänna opinionen. Är det helt enkelt för att de två har ett nära personligt förhållande till Messi? I Paris' sista omgång av upprörd av Lorient, var två av de förlorade målen nära relaterade till Verratti, Och italienaren har också antydt att han tänker lämna Paris i sommar. Och Neymar? Han verkar alltid ha varit ett intresse för Paris, med sin höga lön, ömtåliga fysiska tillstånd, och självcentrerad stil, ständigt skapar negativa nyheter.


QQ截图20230506092421.png


Det som utgör ett hem var ursprungligen en allvarlig fråga. Neymar, som lämnade Barcelona, uppnådde inte sitt mål att "bli kung av berget" som han önskade. Det upprepade gånger misslyckade Champions League är den uppenbara smärtan hos lagets ägare. Som ett resultat av detta har brasilianaren, som har gråtit och gjort önskningar, gradvis blivit en börda för Paris. Neymar, som upprepade gånger har blivit ogillad av Paris, kan inte hitta en lämplig ny fristad som stämmer överens med hans ideal. Även om rykten om att återvända till Barcelona eller att förena sig med Real Madrid har fått rubriker, är de bara produkter av mediaskapad trafik. Den nya generationens verklighet begränsar hans chanser på toppklubbar, och det faktum att den nya världen är oförenlig med honom, trots allt. Neymars negativa energi håller människor lätt på avstånd.


QQ截图20230506092535.png


Titta på enskilda uppgifter, Neymar har gjort 18 mål och tillhandahållit 17 assists i 29 framträdanden, vilket är mer än tillräckligt för att dominera Ligue 1. Men Paris mäter framgång med Champions League titlar. Jämfört med den tolerans som uppvisats för fransmannen Mbappé, Neymar och Messi verkar vara lättare inriktade på att avveckla konton. Enligt statistiken, under de två åren sedan Messi gick med i Paris, har han varit måltavlan av regissören, huvudtränare, fans, och media totalt 8 gånger, och hur är det med Neymar? Varje gång han straffas för sin individualitet är det hans eget fel. Han kommer också snabbt att falla i en avgångsstorm.


QQ截图20230506092606.png


Även om Paris inte har ont om pengar, kommer uppsägningsavgiften för att rensa Neymar oundvikligen att vara en tung börda. Med Messis "tre-stopp" storm, Andra skvallermål som ursprungligen upprätthöll värme kommer mer eller mindre hålla sig från Ligue 1 ledare. Paris, en stad som är romantisk, men också renoverad.

I en värld där samling och avsked är utom mänsklig kontroll, önskar Neymar naturligtvis mindre skada och mer förståelse. Även om förhållandet slutar, är det en ömsesidig respekt för varandra att skilja sig åt.


QQ截图20230506092707.png