Messi betalas mer än 400 miljoner euro per år av Al Hilal, som återanvänder Ronaldo

Messi betalas mer än 400 miljoner euro per år av Al Hilal, som återanvänder Ronaldo

En tredje part hävdar att Barcelona kommer att erbjuda Messi Riyadh Crescent erbjuder ett ettårigt kontrakt på 420 miljoner euro!

微信图片_20230410144917.png

Ser Radio reporter Sique Rodriguez rapporterade att Laporta berättade för Messis far (Jorge Messi) att de inte kunde lämna Europa utan Barcelonas uppfyllelse.

För närvarande har Barcelona och Messi inte talat om att återvända, men en tredje part berättade för Messi att han kommer att få ett erbjudande från Barcelona.

Dessutom har Riyadh Crescent i Saudiarabien tillhandahållit ett kontrakt på 420 miljoner euro under en period på ett år.

Tidigare hade media rapporterat att Riyadh Crescent erbjöd 400 miljoner på två år. vilket skulle vara det största kontraktet i idrottshistoria om det accepteras. Men erbjudandet har avvisats av Messi.

Enligt ovannämnda upplysningar ska följande: Leo Messi är medveten om förslaget från den arabiska fotbollsklubben Al Hilal, men har ännu inte beslutat om att acceptera det eller inte. Han föredrar att stanna i Europa och spela på högsta nivå och han är fortfarande mycket medveten om sin möjliga återkomst till Barcelona. Azulgrana-klubben är beroende av utvecklingen av rättvis lön och en eventuell sanktioner från UEFA för fallet Negreira. Så för tillfället har den inte inlett förhandlingar med argentinska.