Manchester United redo att låta 13 spelare gå på sommaren

Manchester United redo att låta 13 spelare gå på sommaren

Manchester United kunde lämna så många som 13 spelare denna sommare

微信图片_20230411103816.png

Enligt "Daily Mail"-rapporten kommer Manchester United att effektivisera lineupen i sommar. så många som 13 spelare kan lämna laget. Om Manchester United lyckas säljas, kan den nya ägaren injicera en massa pengar i klubben, Men Manchester United behöver fortfarande försvaga ner den uppsvällda truppen och göra sig själva följd av den finansiella mässan. För närvarande, Maguire, Wan-Bissaka, Telles, Van der Beek, Brandon Williams och Martial tvivlar på Manchester Uniteds framtid. Och Red Devils kommer också att prioritera införandet av ett center framåt , en mittfältare, en central försvarare och en höger bakåt.


I försvaret finns frågetecken över Harry Maguire, Eric Bailly, Aaron Wan-Bissaka och Alex Telles framtid. Medan Anthony Martial och Anthony Elanga i motsatt ände kunde göras tillgängliga för försäljning. Över 12 klubbar är intresserade av att signera Elanga.


Amad Diallo har imponerat på Sunderland, och United vill förlänga Facundo Pellistris kontrakt. Men om nya angreppsskrivningar görs, skulle båda unga vingar vara bättre för att spendera ytterligare en säsong på lån. Det påstås dock att Diallo sannolikt kommer att få en första lag chans.