Liverpools senaste byte är Atletico Madrids DePaul på Atletico.

Liverpools senaste byte är Atletico Madrids DePaul på Atletico.

Milner blev den tredje mest spelade spelaren i Premier Leagues historia, och kapten Henderson spelade också 350 Premier League-spel för Liverpool, Men de milstolpar som skapades av de två var bara ett ögonblick av glädje. Motståndaren Real Madrid eliminerades tidigt, och ligan är för närvarande bara rankad åttonde, lämnas kvar av den fjärde placerade Manchester United med så mycket som 10.Liverpool showing signs of age and mental fatigue but change of shape  sparks improvement before Arsenal clash | Football News | Sky Sports

Att förbereda sig för en regnig dag är en plan som Liverpool inte behöver gömma sig, särskilt inte mittfältaren. som är begränsad av ålderdom och skador, är den viktigaste förstärkningspositionen, Men skandalen mellan den populära kycklingen Bellingham och Liverpool har alltid varit på skedet av åska och regn. Men Mount och Gallagher, som var otillfredsställande på Chelsea, också framträdde som plan B. Det rapporteras att Liverpools senaste byte är Atletico Madrids DePaul.

Rodrigo de Paul responds to whistles from Atletico Madrid fans - 'I  understand how all this goes' - Football España

Angående DePauls charm, Fans fördjupade mest bilden av "Messis livvakt" genom Argentinas mästerskapstur i Qatar VM förra året. "Hans föreställning förvånade mig. Jag trodde inte att han skulle springa så bra. Jag kunde inte räkna ut hans fysiska gräns." Överraskning? Styrka dikterar det! Han har återfått bollen 42 gånger i VM i Qatar. och passerade 160 gånger i offensiv tredje zonen, mest bland alla spelare, och bibehöll en godkänd framgångsfrekvens på 85,7%.

Rodrigo De Paul tells Lionel Messi to join him at Atletico Madrid |  Goal.com US

Det intressanta är att de två sidorna nästan samarbetade för två år sedan, men vid den tiden blev Liverpools favorit avskuren av Atletico Madrid. Tiden har gått, kan de hålla handen som de vill? Atletico Madrids prislapp på 40 miljoner euro är åtminstone inget hinder. Huvudfrågan är när De Paul, som inte är höljd i halon av "Messis livvakt", kommer verkligen kopiera den alternativa ära i klubben.