Leao slår dubbelt som Milano förödmjuka Napoli 4-0

Leao slår dubbelt som Milano förödmjuka Napoli 4-0

Neapel besegrades av AC Milan 0-4 hemma? När poängen på Maradona Stadium är så fast, inte bara Neapels fans är chockade, Men även de röda och svarta hårdarna kommer att finna det otroligt. Prestationen i Neapel denna säsong är uppenbar för alla, och allmänheten var enhälligt optimistisk om Sky Blues innan spelet. Till följd av detta visade sig fotbollen återigen vara rund. Inför Rossoneri, som inte hade vunnit en seger i mars, Det oövervinnliga Neapel mötte säsongens värsta smärta. Förlora.

微信图片_20230403145538.jpg

Den starka gruppen av Champions League har kvalificerat och lätt avancerat till topp 8. ligan leder ligan med en fördel av ne Tidigt 20 poäng. Mästerskapet är redan i väskan. Den offensiva kombinationen av Kravatsheria och Osmeen gjorde som en påse...... Neapel denna säsong är ett fenomenalt team. Inte bara är stilen av spel underbar, scenen är vacker, och rapportkortet är också ganska vackert. När säsongen gick in i sprintstadiet, började folk föreställa sig att det här laget, skyddat av balkungen Maradona, skulle träffa dubbelkronan historiskt.


Däremot är situationen med att försvara Serie A mästare Milano inte så bra. Rossoneri förlorade plötsligt kedjan efter VM. I januari vann de bara ett spel och erkände 18 mål. Pioli var tvungen att göra förändringar, men i mars slog förbannelsen av oövervinnlighet igen. Den fjärde nivån är också i fara. Hade det inte varit för elimineringen av Tottenham i Champions League att komma in i topp 8, skulle Milano ha lidit en fullständig misslyckande säsong.


En sådan skarp kontrast mellan de två lagen är tillräckligt för att dominera den allmänna opinionen innan spelet. Även om Osramen från Neapel inte kan visa sig så är Rossoneri fortfarande underhundar. Men folk verkar ha glömt det faktum att i första omgången av serie A, trots att Milano besegrades av Neapel hemma, De var fast i övertaget. Inte samma.


Naturligtvis, oavsett hur folk förutspår innan matchen, så måste fotboll tala med föreställningen på planen. I denna kampanj, Milano spelade mycket smart i borta spelet. I frånvaron av Osramen fokuserade de på att låsa Neapels mittfältsmotor Lobertka, En effektiv offensiv och defensiv övergång med låg profil. När vi möter Neapel, som inte ligger vid kärnan sprängpunkt och verkar blyg, har denna strategi utvecklat underverk. Dias hjälpte först två personer till höger för att hjälpa Leo att göra mål. Och sedan sprängde sin egen defensiva volley för att återhämta sig och göra målet.


Bara halvvägs genom första halvan föll Neapel efter med två mål hemma. Neapel hade aldrig spelat en sådan motvind den här säsongen, och omedelbart kom in i ett tillstånd av förvirring. Även om de fortfarande hade en fördel i bollbesattning och antalet skott, Effektiviteten i att skapa hot långt mindre än Rossoneri. Denna skillnad blev mer och mer uppenbar efter att ha bytt sidor. Milano var redan i full gång. Leo gjorde ett försvar för att utöka poängen. Till och med Salle Marks, som kom från bänken, kunde inte komma in i någons land. Grymningen på tårtan.


0 till 4, det är svårt för folk att föreställa sig att Neapel kommer att lida ett så katastrofalt nederlag hemma. Men verkligheten är så magisk. Milan har spelat den mest hjärtliga och effektiva brott denna säsong, och alla offensiva medlemmar är online, helt överväldigande Jin Minzai, som har varit extremt solid försvarsfullt den här säsongen. Den absoluta chansen att 5-0 i publiken visade att Milano fortfarande kan spela uppträdandet av de försvarande serien A mästare, och det är på intet sätt "sårbar" som i intrycket av omvärlden.


Det är värt att nämna att Milano och Neapel möts igen i kvartsfinalerna i Champions League tio dagar senare, Vissa sa att det kan vara en rökbomb kastad av Neapel. Men att döma av spelprocessen, även Neapel, som är i ett 100% tillstånd, kanske inte kan dra nytta av Milano ikväll. I UEFA Champions League handlar kampen inte bara om styrka, utan också om stat och aura. I detta ögonblick, med Rossoneri som återfår sitt förtroende för en 4-0 seger, kan de se fram emot semi-finalen?