Fotboll expert rekommendation idag: Bundesliga runda 32, Bayern München vs Schalke 04.

Fotboll expert rekommendation idag: Bundesliga runda 32, Bayern München vs Schalke 04.

Bayern v Schalke 04.jpg

Bayerns analys

Bayern MünchenNameÄr hegemon av denBundesligan. De har vunnit titeln i tio årstider i följd och har fortfarande en ledande fördel under denna säsong. Deras totala prestanda är mycket enastående, med stark styrka och djup lineup både i offense och försvar. Men de är inte felfria. Deras bakre linje har avslöjat viss instabilitet och misstag i vissa spel, vilket ger motståndare möjligheter att motattacka och poäng.

Bayern München är laget med de flesta mål i Bundesliga. De gjorde 88 mål i 31 omgångar i ligan, i genomsnitt nästan tre mål per match. Deras offensiva eldkraft kommer från flera aspekter. De har världsklass framåt och mittfältare, som t.ex.Muller Ordförande,Gnabrys,Koman,Mane, Etc., som kan använda sin hastighet, teknik och samarbete för att skapa många möjligheter.


微信截图_20230512145320.png

De har också en stark set-piece förmåga, såsom t.ex.Kimmich,De Ligt, Etc., som kan använda huvuden och långa skott för att hota motståndaren. De har också utmärkt bänkdjup, såsom t.ex.Schubert- Moting,Musiala. kgm, Etc., som kan medföra förändringar i laget vid kritiska ögonblick. Bayern Münchens offensiva slut kan sägas vara oklanderligt. De kan anpassa sig till olika motståndare och taktik, vilket visar mångfald och flexibilitet.

Nästa, låt oss ta en titt på Bayern Münchens försvarsslut. Bayern München är en av de lagen med de minsta mål i Bundesliga. De förlorade bara 32 mål i 31 omgångar i ligan, med i genomsnitt mindre än ett mål per match. De har världsklass målvakter och försvarare, såsom t.ex.NeuerName,Hernandez.,Davis Ordförande,Upamekano, Etc.

Bayern Münchens defensiva ände har dock också vissa problem. De visade viss instabilitet och misstag i vissa matcher, vilket ger motståndare möjligheter att motattacka och poäng. De måste vara närmare och samordnade i defensiv organisation och kommunikation, och inte låta motståndare fånga sina brister.

Schalke 04-analys

Schalke 04.Är en befordrad grupp från Bundesliga. Deras prestation i Bundesliga denna säsong är inte idealisk. De har varit i området länge. Laget har 7 segrar, 9 dragningar och 15 förluster i 31 rundor av ligan, med 30 poäng rankning 15 i Bundesliga ställningar, Bara två poäng före utlösningszonen. Den här säsongen är fortfarande allvarlig.


微信截图_20230512145342.png

Schalke 04 har dock värmt upp. De har 5 vinster, 2 dragningar och 3 förluster i de senaste 10 liga matcherna, poäng 17 mål och medge 18 mål under denna period. Även om försvarsslutet fortfarande är dåligt som vanligt, har offensivslutet visat en betydande förbättring. Och laget vann också två på varandra följande segrar i den senaste ligan, vilket också gav dem hopp om att försvinna. Schalke 04's borta prestanda i ligan denna säsong är svag, med en vinst på bara 13,3%, Och deras borta styrka rankas femte från botten i ligan.

Schalke 04 är ett av lagen med de minsta mål i Bundesliga. De gjorde bara 31 mål i 31 omgångar i ligan, med i genomsnitt mindre än ett mål per match. Deras offensiva eldkraft kommer huvudsakligen från enskilda spelares enastående prestation, som t.ex.Butlern,Trod,DrexlerName, Etc., som kan använda sin snabbhet, skytte färdigheter och medvetenhet för att skapa vissa möjligheter.

Schalke 04:s offensiva slut saknar effektiv offensiv organisation och samarbete. Deras pass- och bollkontrollförmåga är mycket låg. De hamnar ofta i en passiv situation. De har svårt att anpassa sig till olika motståndare och taktik, vilket visar singularitet och stelhet.

Schalke 04 är ett av de lag med de flesta mål i Bundesliga. De medgav 59 mål i 31 omgångar i ligan, i genomsnitt nästan två mål per match. Defensiva ände kan sägas vara mycket lös och skör. De har svårt att motstå motståndarens offensiva tryck och förändringar, visa kaos och hjälplöshet.

Head-to-head-rekord

Under de senaste 10 mötena mellan de två lagen uppnådde Bayern en skrämmande 10 på varandra följande segrar, poäng 33 mål och medge bara 2 mål, med en enorm fördel.


微信截图_20230512145417.png

Oddsanalys

De europeiska oddsen öppnade1,11 9,0 19,0, Och efter att ha fått ordern, de anpassad till1,11 10,0 19,0, Som inte har någon spänning alls. Den asiatiska handikappen gav också Bayern en uppgift om2.5Mål.


微信图片_20230512141405.jpg

Matcha prognos

Ligan närmar sig sitt slut, och Bayern kommer att arbeta hårt för att uppnå elva mästerskap i rad. De ligger för närvarande bara en punkt föreDortmund OrdförandeOch kommer inte att vara oförsiktig. Dessutom är klyftan mellan de två sidorna för stor, och resultatet av detta spel är redan fastställt. Det enda spänningen är om Bayern kan göra fler än 3 mål. I det här spelet emellan.Bayern München mot Schalke 04., Bör det sluta med en stortVinna för Bayern..